samsung-galaxy-s7-black
samsung-galaxy-s7-black-all
samsung-galaxy-s7-blacksamsung-galaxy-s7-black-all

Samsung G930 Galaxy S7 black

Kártyafüggetlen mobil telefon
12 MP kamera
32 GB memória
Android 6.0.1 Marshmallow
5.1” Érintõképernyõ
Bluetooth 4.0
4 GB RAM
Wi-Fi
LTE

nano SIM
Az árak a 27% áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a honlapunkon feltüntetett készülékek az üzletünkben csak a weboldalon keresztül leadott megrendelést követően vehetők át, mivel készülékeink egy központi raktárról kerülnek kiszállításra boltunkba!

Cikkszám: 29771 Kategória: Készlet: Raktáron

113000 Ft

Nettó: 88976 Ft
Kiválasztás törlése
Compare

Termékleírás

Leírás:

Felejtsd el, amit eddig a telefonról gondoltál

Az emlékeid megosztásának teljesen új élményét biztosítjuk. A korlátok ledöntésével megváltoztatjuk az okostelefonokról alkotott véleményed.

Galaxy S7

Ledöntöttük az akadályokat, hasznos újdonságokat fejlesztettünk, és merész lépéseket tettünk. Hallgattunk rátok és egyesítettük a funkciót a formával. Okostelefonban eddig sosem látott funkciókat vezettünk be, amelyeket mostantól egy percig sem akarsz majd nélkülözni.

Kialakítás

A Galaxy S7 tervezésekor nem kötöttünk kompromisszumot. Az eredmény: páratlan használhatóság, fejlett funkciók és letisztult, karcsú kialakítás.

Kamera

Az élet éjjel-nappal zajlik, ezért azt szerettük volna, hogy többé ne kelljen kompromisszumokat kötnöd, amikor fényképezel. Legyen szó gördeszkázásról vagy a szülinapi gyertya elfújásáról, a Galaxy S7 telefonnal készített képek mindig élesek, tiszták és élettelik lesznek.

Teljesítmény gyenge fényben

Életünk sok fontos pillanata történik kevésbé jó fényviszonyok mellett. Sokszor zárt helyen tartózkodunk, vagy éjszaka van, amikor épp fényképeznénk. A Galaxy S7 számára azonban ez sem jelent gondot. A nagyobb fényerejû, F1.7 rekeszértékû lencse és a képérzékelõ szenzor nagyobb, 1.4um méretû képpontjai több fényt gyûjtenek össze, így fotóid mindig élesek és részletesek lesznek.

Dual Pixel 12MP

Az okostelefonok között elsõként a képérzékelõ minden képpontjához egy helyett két fotodióda tartozik. Ennek köszönhetõen a DSLR-szintû Dual Pixel Szenzor olyan gyorsan és pontosan tud fókuszálni, akár az emberi szem.

Mozgó panoráma

Mostantól a nagy kiterjedésû mozgásokról mozgó panorámákat készíthetsz telefonoddal. A mozgó változat legélesebb képeinek összeillesztésével pedig álló panorámaképet is készíthetsz. A megörökített pillanat megelevenítéséhez csak húzd végig ujjad a képernyõn, vagy tegyél oldalirányú mozdulatot a Galaxy S7 telefonnal.

Játék

A Galaxy S7 játékvezérlõ központjának, valamint játékfelvételi és más, játékokkal kapcsolatos funkcióinak köszönhetõen a mobilos játék ezentúl sokkal élvezetesebb lesz.

Hardver

Nagy teljesítményû processzorának köszönhetõen az alkalmazások a Galaxy S7 telefonon gyorsan és simán futnak, valamint megbízhatóan kezeli a microSD-kártyán tárolt összes adatot. A töltés pedig még a nagyobb akkumulátorral is villámgyors.

Lélegzetelállító sebesség és teljesítmény

Az új, egyedi CPU, a nagy teljesítményû GPU és a 4GB RAM ütõképes kombinációt alkotnak. Az alkalmazásindítástól a játékon át a videóstreamelésig minden gyorsabban és simábban megy. A telefon mindig úgy fog mûködni, mint új korában.

Könnyedén bõvíthetõ memória

A microSD-támogatásnak köszönhetõen igény szerint bõvítheted a tárhelyet, így sokáig nem kell majd törölnöd egyetlen fájlt, fotót vagy videót sem.

A töltés villámgyors

A beépített gyorstöltési képességek még a nagyobb akkumulátorok mellett is gondoskodnak róla, hogy ne legyél túl sokáig a konnektorhoz béklyózva.

A vezeték nélküli töltés gyorsabb, mint valaha

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a telefontöltés legegyszerûbb módja. Csak rakd le a telefont, és az máris elkezd töltõdni. A Galaxy S7 vezeték nélküli töltését azonban a gyorsasága teszi zseniálissá.

Víz- és porálló

A több különbözõ speciális anyag kombinálásával olyan egyszerû, mégis igen hatékony módszert dolgoztunk ki, amely az USB- és fejhallgató-csatlakozók szabadon hagyása mellett is hatékony szigetelést biztosít a belsõ alkatrészek számára.

Tartozékok

Remek tartozékokat készítettünk kifejezetten a Galaxy S7 telefonhoz. Megtalálhatók közöttük az eszköz védelmét biztosító tokok és a gyorstöltõk.