samsung-galaxy-s7-edge-black
samsung-galaxy-s7-edge-rose-gold
samsung-galaxy-s7-edge-blue-coral
samsung-galaxy-s7-edge-blacksamsung-galaxy-s7-edge-rose-goldsamsung-galaxy-s7-edge-blue-coral

Samsung G935 Galaxy S7 Edge black,gold,white,blue coral,rose gold

Kártyafüggetlen mobil telefon
12 MP kamera
32 GB memória
Android 6.0.1 Marshmallow
5.5” Érintõképernyõ
Bluetooth 4.0
4 GB RAM
Wi-Fi
LTE

nano SIM
Az árak a 27% áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Cikkszám: 29830 Kategória: Készlet: Raktáron

172020 Ft

Nettó: 135449 Ft
Kiválasztás törlése
Compare

Termékleírás

Leírás:

Felejtsd el, amit eddig a telefonról gondoltál

Az emlékeid megosztásának teljesen új élményét biztosítjuk. A korlátok ledöntésével megváltoztatjuk az okostelefonokról alkotott véleményed.

Galaxy S7 Edge

Ledöntöttük az akadályokat, hasznos újdonságokat fejlesztettünk, és merész lépéseket tettünk. Hallgattunk rátok és egyesítettük a funkciót a formával. Okostelefonban eddig sosem látott funkciókat vezettünk be, amelyeket mostantól egy percig sem akarsz majd nélkülözni.

Kialakítás

A Galaxy S7 Edge tervezésekor nem kötöttünk kompromisszumot. Az eredmény: páratlan használhatóság, fejlett funkciók és letisztult, karcsú kialakítás.

Kamera

Az élet éjjel-nappal zajlik, ezért azt szerettük volna, hogy többé ne kelljen kompromisszumokat kötnöd, amikor fényképezel. Legyen szó gördeszkázásról vagy a szülinapi gyertya elfújásáról, a Galaxy S7 Edge telefonnal készített képek mindig élesek, tiszták és élettelik lesznek.

Teljesítmény gyenge fényben

Életünk sok fontos pillanata történik kevésbé jó fényviszonyok mellett. Sokszor zárt helyen tartózkodunk, vagy éjszaka van, amikor épp fényképeznénk. A Galaxy S7 Edge számára azonban ez sem jelent gondot. A nagyobb fényerejû, F1.7 rekeszértékû lencse és a képérzékelõ szenzor nagyobb, 1.4um méretû képpontjai több fényt gyûjtenek össze, így fotóid mindig élesek és részletesek lesznek.

Dual Pixel 12MP

Az okostelefonok között elsõként a képérzékelõ minden képpontjához egy helyett két fotodióda tartozik. Ennek köszönhetõen a DSLR-szintû Dual Pixel Szenzor olyan gyorsan és pontosan tud fókuszálni, akár az emberi szem.

Mozgó panoráma

Mostantól a nagy kiterjedésû mozgásokról mozgó panorámákat készíthetsz telefonoddal. A mozgó változat legélesebb képeinek összeillesztésével pedig álló panorámaképet is készíthetsz. A megörökített pillanat megelevenítéséhez csak húzd végig ujjad a képernyõn, vagy tegyél oldalirányú mozdulatot a Galaxy S7 Edge telefonnal.

Játék

A Galaxy S7 Edge játékvezérlõ központjának, valamint játékfelvételi és más, játékokkal kapcsolatos funkcióinak köszönhetõen a mobilos játék ezentúl sokkal élvezetesebb lesz.

Hardver

Nagy teljesítményû processzorának köszönhetõen az alkalmazások a Galaxy S7 Edge telefonon gyorsan és simán futnak, valamint megbízhatóan kezeli a microSD-kártyán tárolt összes adatot. A töltés pedig még a nagyobb akkumulátorral is villámgyors.

Lélegzetelállító sebesség és teljesítmény

Az új, egyedi CPU, a nagy teljesítményû GPU és a 4GB RAM ütõképes kombinációt alkotnak. Az alkalmazásindítástól a játékon át a videóstreamelésig minden gyorsabban és simábban megy. A telefon mindig úgy fog mûködni, mint új korában.

Könnyedén bõvíthetõ memória

A microSD-támogatásnak köszönhetõen igény szerint bõvítheted a tárhelyet, így sokáig nem kell majd törölnöd egyetlen fájlt, fotót vagy videót sem.

A töltés villámgyors

A beépített gyorstöltési képességek még a nagyobb akkumulátorok mellett is gondoskodnak róla, hogy ne legyél túl sokáig a konnektorhoz béklyózva.

A vezeték nélküli töltés gyorsabb, mint valaha

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a telefontöltés legegyszerûbb módja. Csak rakd le a telefont, és az máris elkezd töltõdni. A Galaxy S7 Edge vezeték nélküli töltését azonban a gyorsasága teszi zseniálissá.

Víz- és porálló

A több különbözõ speciális anyag kombinálásával olyan egyszerû, mégis igen hatékony módszert dolgoztunk ki, amely az USB- és fejhallgató-csatlakozók szabadon hagyása mellett is hatékony szigetelést biztosít a belsõ alkatrészek számára.

Tartozékok

Remek tartozékokat készítettünk kifejezetten a Galaxy S7 Edge telefonhoz. Megtalálhatók közöttük az eszköz védelmét biztosító tokok és a gyorstöltõk.